Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Favorieten

door Hebban Crew 30 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Favorieten.

Favorieten

Sommige boeken wil je nooit vergeten. Die stelen je hart en geven het nooit meer terug. Dit soort boeken heb je op een speciale plek in je huis staan. Misschien in de allereerste en enige editie waarin je het ooit las of misschien in tien verschillende edities, omdat je het boek maar blijft kopen. Herlees jij je favoriet elk jaar of juist nooit, om die eerste en meest geweldige leeservaring niet aan te tasten?

De uitdaging van vandaag
Zet je (jeugd)favorieten op Favoriet. Hiernaast vind je de meest populaire jeugdfavorieten van Hebbanlezers, uit de Hebban 1000. Het kleine driehoekje naast 'Wil ik lezen' onder elke titel opent het pulldownmenu waarin je de 'Favorieten'-optie vindt. Maar misschien heb jij wel heel andere titels onder je favorieten. Via de boekpagina kun je ook daar in het pulldownmenu kiezen voor 'Favorieten'. In de app is deze optie een hartje op de boekpagina.

Heb je de mooiste onder je gelezen boeken op je Favorieten-plank geplaatst, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer inspiratie voor je Favorieten-plank.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Favorieten