Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Genrefilters

door Hebban Crew 28 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor genrefilters.

Genrefilters

Op Hebban vertellen we je graag over alle boeken, maar het kan best zijn dat jij vooral fan bent van het thrillergenre of liever literaire romans leest. In de meeste overzichten van artikelen en boeken, kun je filteren op genre en meer. Maar het is handig je genrevoorkeuren ook in je profiel op te nemen.

De uitdaging van vandaag
Zet je genrefilters in je profiel zoals het jou bevalt. Dit heeft vooral effect op de aanbevelingen en leestips die je elke zondag toegestuurd krijgt in 'Mijn Hebban update'. Naast deze optie kun je ook precies aangeven welke van de vier genrenieuwsbrieven je wilt ontvangen en van welke genres je graag wilt horen welke boeken er op het punt staan te verschijnen.

Heb jij je genrefilters aangezet, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.


Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer genre-inspiratie.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2367 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Genrefilters

 


Gesponsorde boeken