Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | In bezit #2

door Hebban Crew 32 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag wederom aandacht voor je In bezit-boekenplank.

In bezit

Een heel handige functionaliteit van Hebban is de 'In bezit'-aanduiding. Om te voorkomen dat je boeken dubbel aanschaft is het een levensredder. Zowel via de website, als via de Hebban Boekenapp kun je een boek op 'In bezit' zetten. In de app scan je een boek en vink je 'In bezit' aan. Sta je in de boekwinkel met een boek in je handen en weet je niet meer of je het hebt of niet? Scan het boek en je ziet het meteen.

De uitdaging van vandaag
Zet vandaag je in januari bij je favoriete boekhandel aangeschafte boeken op 'In bezit'. Hiernaast vind je de meest gekochte boeken van 2020, in de CPNB Top 100. Wellicht heb je er daar een van gekocht of misschien wel cadeau gedaan om iemand een hart onder de riem te steken tijdens de lockdown? In het deelnameformulier vind je een uploadveldje, waarmee je je aankoopbevestiging (een kassabon, mailbevestiging) kunt uploaden.

Staan er voldoende nieuwe boeken op je In bezit-plank, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer inspiratie voor de In bezit-functionaliteit.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | In bezit #2