Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Nu aan het lezen

door Hebban Crew 45 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor de Nu aan het lezen-button.

Nu aan het lezen

Als jij diep verdiept zit in een boek, zit te genieten van het verhaal, wat is dan leuker dan te zien wie datzelfde boek op hetzelfde moment ook leest? Op de boekpagina van het boek dat je leest, zie je bovenin een grijze button staan met 'Aan het lezen'. Dat zijn jouw boekgenoten! Vandaag begint de Week van het Vergeten Boek. Een perfecte gelegenheid om dat ene boek dat je altijd al wilde lezen, maar nooit aan toekwam, nu op te pakken en te gaan lezen.

De uitdaging van vandaag
Pak je Vergeten Boek uit de kast, blaas het stof er vanaf en sla het open. Het kan een klassieker zijn die je ooit hebt gekocht, een bestseller uit het jaar 2010 die je geweldig leek. Jouw Vergeten Boek kan van alles zijn, als je maar vergeten was dat het in je kast stond. Zet dit boek op 'Nu aan het lezen'.

Heb jij een boek gekozen om te lezen voor de Week van het Vergeten Boek, en op 'Nu aan het lezen' gezet, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer inspiratie voor de Week van het Vergeten Boek.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Nu aan het lezen

 


Gesponsorde boeken