Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Profiel updaten

door Hebban Crew 47 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je profiel op Hebban!

Je Hebbanprofiel

Het hart van jouw Hebban is Mijn Hebban. Hier vind je al je boekenplanken, maar ook je profielinstellingen. Van alles kun je hier wijzigen, zoals wachtwoord, mailadres, nieuwsbrieven, genrevoorkeuren, et cetera. Om voor andere lezers herkenbaar te zijn en een 'gezicht' te hebben op Hebban, kun je je profiel gaan invullen. Dat is vooral handig als jij wel eens recensies plaatst, op anderen reageert of aan leesclubs deelneemt.

De uitdaging van vandaag
Geef je profiel vorm door een profielfoto te uploaden, een profieltekst te plaatsen en je social media-accounts in te vullen. Tip voor de profielfoto: zorg dat de foto die je wilt uploaden kleiner is dan 2 mb en een jpg-bestand (jpeg lukt meestal niet). Ontdek in je instellingen wat je nog meer kunt invullen en klik op 'Publieke profiel bekijken' om te zien hoe jouw profiel er voor anderen uitziet.

Is je profiel enigszins ingevuld volgens bovenstaande tips, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.


Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

Meer elementen in je profiel om in te vullen.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Profiel updaten