Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Seriepersonages

door Hebban Crew 38 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor seriepersonages.

Seriepersonages

Iedereen heeft er wel eentje, toch? Een favoriet seriepersonage. Van Harry Potter tot aan Helen Grace en van De Cock (met cee-ooh-cee-kaa) tot aan Kay Scarpetta.

De uitdaging van vandaag
Zet het eerste boek in de boekenreeks van jouw favoriete seriepersonage bij je favorieten en volg de auteur! Het eerste doe je via de boekpagina en het tweede doe je op de auteurspagina (klik op de auteursnaam op elke boekpagina of in de zoekresultaten). De kans dat je nu nog een nieuw boek mist is nihil!

Bonuspunten voor de lezer die een missende melding van serie of seriepersonages toevoegt aan een boekpagina. Kijk hier hoe dat werkt.

Heb je het eerste boek met jouw favoriete seriepersonage op je Favorieten-plank gezet en ben je de auteur gaan volgen, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor seriepersonages.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Seriepersonages

 


Gesponsorde boeken