Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Topics

door Hebban Crew 41 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor Hebban Topics.

Hebban Topics

Hebban Topics is dé plek om een discussie te openen over een onderwerp dat met boeken te maken heeft. Dankzij een koppeling van boek- of auteurspagina is een topic over een bepaalde titel of auteur ook altijd via de boekpagina of het auteursprofiel te vinden.

Zoek je een boek dat je nergens meer kunt krijgen? Of weet je de titel en de auteur niet meer, maar wel een stuk van het verhaal, de kleur van de cover en de naam van de hond van het hoofdpersonage? Laat de lezers op Hebban je helpen!

Vraag je je iets af en wil je weten hoe andere lezers ergens over denken? Heb je altijd al willen weten wie géén fan is van Harry Potter, wie De Da Vinci Code écht de beste thriller van de eeuw vindt en of er daadwerkelijk iemand is die Joyce's Ulysses heeft uitgelezen? Start een nieuw topic en ontdek het!

Wat niet mag in Topics? Discussies die niets met boeken of lezen te maken hebben en auteurspromotie.

De uitdaging van vandaag

Open een Topic of reageer in een bestaand Topic. Omdat er honderden lezers meedoen aan de Kick-Off dagopdrachten en het wat onzinnig is om honderden topics te openen en vervolgens niet op elkaar te reageren, vragen we je alleen een Topic aan te maken als je een heel tof en origineel discussieonderwerp hebt bedacht dat je niet in recente Topics terugvindt. Zie je een Topic staan waarin je wel graag wilt meepraten, dan plaats je een reactie in dat topic.

Heb je gereageerd op een topic of er zelf een aangemaakt, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor Hebban topic.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Topics

 


Gesponsorde boeken