Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Uitlenen

door Hebban Crew 46 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Uitgeleend-boekenplank.

Uitgeleend-boekenplank

Ken jij het? Je ontdekt een leeg plekje in je boekenkast. Je schrikt. Waar heb je dat boek gelaten? Je kijkt op de Hebban boekpagina en zucht opgelucht. Je hebt het boek uitgeleend. Tip: hou in een blog bij aan wie je je boeken hebt uitgeleend.

De uitdaging van vandaag
Zet het boek of de boeken die jij uitgeleend hebt op Uitgeleend. Je vindt de optie in het 'Ik wil lezen'-pulldownmenu op elke boekpagina en in de app in de vorm van een boxje dat je aan kunt vinken.

Heb je de boeken die je hebt uitgeleend aangevinkt in Hebban, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor de Uitgeleend-functionaliteit.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Uitlenen