Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Verlanglijstje

door Hebban Crew 61 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Verlanglijstje.

Je Verlanglijstje

Elke boekliefhebber heeft er een, een heel lang verlanglijstje. Boeken die je zelf nog wilt aanschaffen of boeken die je voor elke geschikte gelegenheid als cadeau vraagt, een verjaardag, sinterklaas, kerst, jubileum, zondag, et cetera. Op Hebban kun jij je verlanglijstje bijhouden.

De uitdaging van vandaag
Maak je verlanglijstje aan en klik op het tabje 'Instellingen' om het in te richten naar jouw smaak. Kies de gelegenheid en bepaal of je verlanglijstje door iedereen gezien mag worden of dat je het privé wilt houden (dat laatste is bij deze dagopdracht niet handig, want ook de redactie kan je verlanglijstje dan niet zien). Helemaal leuk is de optie om je verlanglijstje door te mailen naar vrienden, of die nu wel of niet op Hebban zitten. Handig!

Klik op het pijltje naast Verlanglijstje in de linkerkolom om naar je publieke verlanglijstje te gaan. Hier kun je boeken verwijderen of aanvinken als 'Heb ik al' als je ze inmiddels hebt gekregen of aangeschaft. Ooit voegen we de mogelijkheid toe waarmee vrienden boeken op jouw verlanglijstje aan kunnen vinken als 'komt eraan!' of 'is onderweg', maar daar zijn we nu nog niet.

Ook leuk: klik op elke lezer die je hier op Hebban tegenkomt en kijk of zij een Verlanglijstje hebben! Je ziet het in een blok rechts naast hun profielfoto. Evenals Boek van 2020 en Top 25. Lekker snuffelen tussen andermans verlanglijstjes!

Heb je een aantal boeken uit de Verwacht-lijst op je Verlanglijstje gezet, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor je Verlanglijstje.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Verlanglijstje

 


Gesponsorde boeken