Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Waardering geven

door Hebban Crew 35 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor het geven van waarderingen.

Waardering geven

Op Hebban kun je je waardering voor een boek uitspreken door sterren toe te kennen, op een schaal van vijf. Sterren zijn handig als snelle aanduiding voor de kwaliteit die jij als lezer in een boek hebt gevonden. Jaren later zie jij in een oogopslag wat je goede boeken vond en wat je minder geslaagde verhalen vond. En dat toon je ook snel en helder aan andere lezers.

De uitdaging van vandaag
Geef sterren aan de boeken die je las, onlangs, lang geleden, ooit. Kijk op je Gelezen-plank, in de Hebban 1000, op je Top 25 of er nog sterren missen en voeg ze eerlijk en oprecht en volgens dit advies van Hebban toe. Eén ster geef je als een boek echt flinke minpunten had. Twee sterren geef je als je het boek van matige kwaliteit vindt, minder dan gemiddeld, een lichte onvoldoende. Drie sterren geef je als je het boek heus wel leuk vond, maar niet bijzonder goed, opvallend. Dit zijn de boeken waar je een week na lezen niet meer aan terugdenkt en waarvan je na verloop van tijd vergeet dat je ze ooit hebt gelezen. Vier sterren geef je als een boek echt goed was en je er van genoten hebt. Vijf sterren geef je als het boek dat je las echt de beste in zijn soort is, een boek dat zeker kans maakt op een plek in je Top 25.

Geef een boek geen sterren als je het niet uitlas (tenzij je heel vergevorderd was, maar je er niet toe kon zetten de laatste hoofdstukken te lezen).

Heb je minimaal vijf van de boeken die je in je leven gelezen hebt een waardering gegeven, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer inspiratie voor je waarderingen.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2183 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Waardering geven

 


Gesponsorde boeken