Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Wil ik lezen

door Hebban Crew 94 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor je Wil ik lezen-boekenplank.

Wil ik lezen

Het hart van jouw Hebban is Mijn Hebban. Hier vind je al je boekenplanken, met als belangrijkste planken natuurlijk die waarop je de boeken die je hebt gelezen en die je nog wilt lezen bewaart. Vandaag gaan we ons bezig houden met je Wil ik lezen-plank, ook wel de hebberige plank genoemd.

Hier verzamel je de boeken die je heel graag wilt lezen. Dat kan via de website, maar ook via de Hebban Boekenapp.

De uitdaging van vandaag
Voeg vandaag een paar nog te verschijnen boeken toe aan je Wil ik lezen-boekenplank. Laat je inspireren door de boeken op deze pagina - een greep uit het voorjaarsaanbod van Nederlandse en Vlaamse uitgeverijen - of kijk in de Verwacht-overzichten die je met behulp van de filters op taal en genre aanpast naar je wensen.

Staan er voldoende nieuwe boeken op je Wil ik lezen-plank, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Meer leesinspiratie voor dit voorjaar vind je in de overzichtsartikelen.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Wil ik lezen