Hebban vandaag

Algemeen /

Word jij de nieuwe YA-expert van Hebban?

Op Hebban.nl lees je dagelijks toffe columns van experts op het gebied van literatuur, spannende boeken, fantasy, reisverhalen en true crime, maar nog niet op gebied van young adult-boeken.

Word jij onze nieuwe YA-expert? Doe mee aan onze talentenjacht en wie weet wordt jouw column maandelijks gepresenteerd aan meer dan 100.000 lezers!   

Wil jij de Anna Nooshin van de Nederlandse YA-literatuur worden? Vind je tv-serie van The Vampire Diaries vreselijk en de boeken van L.J. Smith geweldig of andersom? Hebben wij op Hebban een trend gemist waar YA-lezers absoluut over ingelicht moeten worden? Of heb jij een boekenreeks gespot die we nog helemaal niet behandeld hebben op Hebban? Kies een onderwerp dat je raakt en overtuig ons. 

Tips: Kies een pakkende, niet te lange titel voor je column, maak je er niet af met 100 woorden, vertel niet alleen wat je vindt, maar ook waarom en licht toe met voorbeelden. 

Wat moet je doen? Schrijf een grappige, leuke en/of informatieve column over het boek dat je net las, de auteur die je hebt ontmoet of wilt ontmoeten, of de reeks die iedereen moet lezen. De winnaar schrijft een jaar lang een maandelijkse expert-column voor Hebban. Je wordt begeleid door de beste redacteuren en je mag elke maand een nieuw boek uitzoeken! 

Naar het deelnameformulier

  Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Word jij de nieuwe YA-expert van Hebban?

 

Gesponsorde boeken