Hebban vandaag

Leesclubs /

Hebban Luisterclub - Wil van Jeroen Olyslaegers

door Hebban Crew 4 reacties
In de Week van de Leesclub kan een Luisterclub natuurlijk niet missen. We gaan Wil van Jeroen Olyslaegers luisteren via de gratis Hebban Luisterboekenapp. Doe je mee?

Voor deze leesclub hoef je je niet in te schrijven. Het luisterboek Wil is vanaf 1 februari tot en met eind maart in zijn geheel en gratis een maand lang te beluisteren in de Hebban Luisterboeken-app. We gaan de eerste twee weken genieten van het boek terwijl we met elkaar praten in de luisterclub over luisterlezen in het algemeen en (spoilervrije!) eerste ervaringen met het boek. Daarna valt, onder de bezielende leiding van de aangewezen leesclubcoördinator, een discussie aan de hand van een serie vragen. We eindigen met het schrijven van een recensie op Hebban.

Wil je graag deze roman luisterlezen en vind je dit een geweldig leuk idee? Dan meld je je even aan met een voorstelberichtje in 'Ik luister Wil'. Zet het boek op je 'Nu aan het lezen'-plank (of start stiekem alvast met het luisterfragment op de boekpagina).

Ga naar Hebban Luisterclub Wil


Wil van Jeroen Olyslaegers

Het is oorlog. Antwerpen wordt bezet door geweld en wantrouwen. Wilfried Wils acht zichzelf een dichter in wording, maar moet tegelijkertijd zien te overleven als hulpagent. De mooie Yvette wordt verliefd op hem en haar broer Lode is een waaghals die zijn nek uitsteekt voor joden. Wilfrieds artistieke mentor, Nijdig Baardje, wil juist alle joden vernietigen. Onbehaaglijk laverend tussen twee werelden, probeert Wilfried te overleven terwijl de jacht op de joden onverminderd verdergaat. Jaren later vertelt hij zijn verhaal aan een van zijn nakomelingen.

Lees een luisterfragment op de boekpagina


Luisterboeken op Hebban

Wist je dat je, indien beschikbaar, een luisterfragment kunt luisteren op de Hebban boekpagina? En in je recensie kunt aangeven dat je een luisterboek 'las'?

Wist je ook dat we een heel Hebban Kanaal hebben, alleen voor luisterboeken?


De Hebban Luisterboeken-app

Heb jij de Hebban Luisterboeken-app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

Week van de Leesclub

28 januari tot en met 3 februariOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban Luisterclub - Wil van Jeroen Olyslaegers

 

Gerelateerd

Over

Jeroen Olyslaegers

Jeroen Olyslaegers

Jeroen Olyslaegers (Mortsel, 1967) schrijft columns, theaterteksten en proza. Me...

Hebban Spots

Luisterclub Wil

19 volgers

Welkom bij de Hebban Luisterclub rond de roman Wil, van Jeroen Olyslaegers (Uitgeverij De Bezige Bij). Wil is de komende maanden gratis in de Hebban Luisterboeken-app te beluisteren. Onze hashtag is...


Gesponsorde boeken