Hebban vandaag

Leesclubs /

Win debuutroman 'Desalnietbemind' voor je hele leesgroep!

door Hebban Crew 2 reacties
In de zomer van 2018 verscheen bij Uitgeverij Brandt Desalnietbemind, de debuutroman van de mysterieuze Annabel Jonk. Achter dit pseudoniem gaat iemand schuil die zelf liever in de schaduw staat, omdat het tenslotte om haar boek gaat. Naar eigen zeggen is ze 'iemand die houdt van gelaagde verhalen over voorwaarts ploeterende mensen. De schaduwzijde van de menselijke psyche en haar dilemma’s fascineren me bovenmatig. Als schrijver houd ik ervan scènes en scène-wisselingen te scheppen waarin er voor de ware aard geen ontkomen aan is.' Jonks debuutroman Desalnietbemind gaat over liefde, schaamte, vriendschap, wraak, compassie en geheimen die perfect verborgen hadden moeten blijven.

Desalnietbemind

Kort na het totaal onverwachte overlijden van haar man Victor, opent advocate Martha Nieuwland zijn werkruimte. Daar ontdekt ze niet alleen een schrift met korte verhalen over zijn jongensjaren, maar ook onverklaarbare berichten op zijn telefoon. Gaandeweg ontvouwen zich meer en meer geheimen over zijn leven, niet alleen voordat ze hem ontmoette, maar ook uit de tijd van hun huwelijk.

Na de ontdekkingen onderneemt Martha een beladen zoektocht die leidt langs vrienden van vroeger, een hoogleraar filosofie, een oude onderwijzer en forensische pathologen. In een verwoede poging haar man alsnog te leren kennen en een beklemmende waarheid te onthullen, voert de tocht haar van Amsterdam naar New York, Boston, Marseille en New Hampshire's White Mountains.

Lees hier een fragment

In de Week van de Leesclub geven we je, samen met Uitgeverij Brandt, de kans deze roman te winnen voor je hele leesgroep? Hoe? Dat ontdek je hier.

Week van de Leesclub

28 januari tot en met 3 februariOver de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win debuutroman 'Desalnietbemind' voor je hele leesgroep!

 

Gerelateerd

Over

Annabel Jonk

Annabel Jonk

Annabel Jonk (1976) is iemand die zelf liever in de schaduw staat. Het gaat...


Gesponsorde boeken