Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

YALFest 2019: Schrijf je in voor je favoriete masterclass

door Hebban Crew 2 reacties
Ga jij naar YALFest 2019? Op Hebban kun je je nú inschrijven voor een van de vier Masterclasses. Ga jij voor ‘Interviewen’, ‘Hoe maak je een podcast?’, '100 dingen die je eerder had willen weten' of ‘De perfecte plot’?

YALFest NL is hét Young Adult Literatuurfestival van Nederland. Heb jij een kaartje gekocht voor de vierde editie op 21 april, dan kun je je nu inschrijven voor een van de vier masterclasses. 

Masterclass ‘Hoe maak je een podcast?’ door de Grote Vriendelijke Podcast  

De Grote Vriendelijke Podcast is de eerste Nederlandse podcast over jeugdliteratuur. Het initiatief van kinderboekrecensenten Jaap Friso (JaapLeest.nl) en Bas Maliepaard (Trouw) werd gelanceerd in september 2018. De GVP verzorgt een masterclass ‘Hoe maak je een podcast?’ Hier kun je al je vragen stellen over de podcast. Hoe begin je? Hoe bepaal je de onderwerpen?

   

Masterclass 'Interviewen' door Chinouk Thijssen  

Alleskunner Chinouk Thijssen is YA-thrillerauteur, maar ook een van de bekendste boekvloggers van Nederland. Bovendien is ze succesvol als freelance tekstredacteur. Op YALFest NL geeft ze een masterclass ‘interviewen’.
Foto: Prisca Visser

 

Masterclass '100 dingen die je eerder had willen weten' met Inger Strietman  

Je leert van je ouders, leraren en anderen hoe je je moet gedragen en wat belangrijk is in het leven. Maar vervolgens kom je erachter dat deze ‘leefregels' vaak totaal niet kloppen en je ook niet echt gelukkiger maken. Coach Inger Strietman van inger.nl schreef er een boek over: 100 dingen die je eerder had willen weten. Een must-read voor elke jongvolwassene. Inger deelt graag haar tips en inzichten met je in deze masterclass. Laat je inspireren en ontdek welke manier van leven bij jou past.

 

Masterclass ‘De perfecte plot' met Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp ken je waarschijnlijk van de YA-boeken 54 minuten en Voor ik je loslaat. Beide boeken werden New York Times-bestsellers. Voor YALFest NL geeft ze een masterclass ‘De perfecte plot’, waarin ze uitlegt hoe je een spanningsboog creëert, en ze tips geeft voor het schrijven van (spannende) boeken.  

 

Schrijf je in voor jouw favoriete Masterclass  

Je mag je inschrijven voor één masterclass en per masterclass zijn er 100 plekken. Kun je een van de masterclasses niet meer kiezen, dan zit deze vol. Houd je ticket bij de hand! Gebruik je ordernummer als het ticketnummer niet zichtbaar is. Heb je voor meerdere personen tickets gekocht? Gebruik het ordernummer en vul naam en emailadres van de andere bezoekers in.    

De inschrijving voor de masterclasses is gesloten. 

YALFest 2019  

YALFest NL is hét Young Adult Literatuurfestival van Nederland. Op 21 april a.s. is alweer de vierde editie, dit keer met de internationale auteurs Benjamin Alire Sáenz, Nic Stone, Kristen Ciccarelli, Karen McManus, Samira Ahmed en Teri Terry. Het festival vindt plaats in Expo Hoevelaken.  

Klik hier voor meer informatie, het volledige programma en het bestellen van tickets.    Over de auteur

Hebban Crew

2487 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: YALFest 2019: Schrijf je in voor je favoriete masterclass

 

Over

Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen

Chinouk Thijssen vertelt al haar hele leven verhalen, maar pas toen ze begin twi...

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp

Marieke Nijkamp is afgestudeerd in de filosofie en in middeleeuwse geschiedenis....

Inger Strietman

Inger Strietman

Inger Strietman is coach, spreker en schrijver. Zij leefde de regels uit haar op...