Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Zelf stijlvolle taarten maken met Taarten in stijl

In haar boek 'Taarten in stijl' laat Moniek Rump zien hoe je op een eenvoudige manier de mooiste taarten kan maken. Ze geeft de taarten een stijlvolle en moderne uitstraling door een afwerking van ganache en meringue en een versiering van origamifiguurtjes, bloemen en slingers met vilten bolletjes. 'Taarten in stijl' onderscheidt zich hiermee van de andere boeken over het maken en versieren van taarten.

Over Moniek Rump
Sinds een paar jaar houdt Moniek Rump zich bezig met het ontwerpen, decoreren en fotograferen van taarten en andere vormen van gebak. Zowel in haar boek Taarten in stijl als op haar website zijn de mooiste taarten te zien. Moniek Rump is opgeleid als grafisch ontwerper aan de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede en werkt als art director van Textile View Magazine en Pantone View Colour Planner

Over Taarten in stijl
In Taarten in stijl vind je niet alleen foto’s van Moniek’s prachtige taarten maar ook praktische informatie over hoe je zelf net zulke mooie taarten kan maken. Moniek geeft recepten voor de taarten, de botercrème, de ganache en meringue. Bij iedere taart staat duidelijk vermeld wat je nodig hebt om de taart te maken en hoe je het moet aanpakken. Foto’s geven verduidelijking waar nodig. Kortom met het boek Taarten in stijl maak je op eenvoudige manier stijlvolle taarten.

Fragment
Klik hier voor een fragment uit Taarten in stijl.Over de auteur

Natascha van der Stelt

462 volgers
839 boeken
20 favoriet
Auteur


Reacties op: Zelf stijlvolle taarten maken met Taarten in stijl

 

Gerelateerd

Over

Moniek Rump

Moniek Rump

Moniek Rump (1968) werd opgeleid als grafisch ontwerper aan de Academie voor Kun...

Gesponsorde boeken