Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Groene Week

Zomerlezen is er ook voor kinderen en daarom delen de jeugdspecialisten van NBD Biblion hun favoriete kinderboeken tijdens de campagne, toegespitst op de themaweken. Ook vind je in deze zomerse rubriek tips van de Hebban-redactie. Dat betekent volop genieten van de mooiste kinderboeken van het moment. Deze keer: kinderboekentips voor de Groene Week.

Tips van de NBD Biblion Jeugdspecialisten

De Biebboys

De Biebboys bestaan uit Joran Floor, Kees Meulendijks en Petra Mackenbach, ze zijn de leespromotors van Bibliotheek Gelderland Zuid. Op een innovatieve en grappige manier zijn ze tijdens de lockdown video's gaan maken, inclusief lespakketten en originele doe-opdrachten voor kinderen.

Winnaars NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Emma Eigenraam

Emma is bibliotheekconsulent bij Bibliotheek Kennemerwaard. Ze is een deskundig en veelzijdig inspirator die houdt van delen, en zich daar enthousiast voor inzet. Ook audioviseel: ze staat aan de wieg van Level UP (bewust gamen) en het videolab Kennemerwaard.

Genomineerd NBD Biblion Jeugdspecialist van het Jaar 2021

Tips van de Hebban-redactie

De Groene Week

Groen natuurlijk! Want wie houdt er nu niet van groen? Van groen(tes) op je bord tot eindeloze wandelingen in de natuur: geniet van vele (lees)tips om je wereld groener te maken. De Groene Week loopt van maandag 23 augustus tot en met zondag 29 augustus.

Meer groene leestips

Afbeeldingen: via NBD BiblionOver de auteur

Hebban Crew

2488 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zomerkids boekentips: NBD jeugdspecialisten tippen in de Groene Week

 

Gerelateerd