Hebban vandaag

Lezen /

Lees hier het Zomerlezen-gedicht van Elfie Tromp!

door Hebban Crew 1 reactie
Speciaal voor de #Zomerlezen-campagne van CPNB schreef Elfie Tromp een Zomerlezen-gedicht. Ook neemt de schrijfster aanstaande zondag 24 uur lang het Zomerlezen-account op Instagram over. Lees het gedicht ‘Tot bloei!’ hier op Hebban.

Zomerlezen doen we in de maanden juni, juli en augustus, als veel Nederlanders op vakantie gaan en we meer tijd hebben om een boek op te pakken. Hebban tipt onderaan deze pagina extra dichtbundels voor deze zomer.

Het Zomerlezen-gedicht van Elfie Tromp

Naar de Instagrampagina van Zomerlezen

Over de schrijfster

Elfie Tromp studeerde psychologie en toneelschrijven. Sindsdien is zij schrijver, presentator en performer. In 2018 kwam haar poeziedebuut Victorieverdriet uit en was zij iedere week presentator voor het radioprogramma VPRO Nooit Meer Slapen op radio een. Haar tweede roman Underdog werd gepubliceerd in 2016 en genomineerd voor de BNG Literatuurprijs en de Dioraphte literatuurprijs. 

Elfies debuutroman Goeroe verscheen in 2013 bij uitgeverij Lebowski/Top Notch en werd genomineerd voor Beste Rotterdamse Boek. In datzelfde jaar won Elfie de VPRO Bagagedrager, een prijs voor jonge reisjournalisten. Daar schreef ze de longread Alfateef voor. 

Meer poëzie lezen:Over de auteur

Hebban Crew

2343 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Lees hier het Zomerlezen-gedicht van Elfie Tromp!

 

Gerelateerd

Over

Elfie Tromp

Elfie Tromp

Elfie Tromp studeerde psychologie en toneelschrijven. Sindsdien is zij werkzaam ...