Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Zweedse crime op zijn best met Arne Dahl

door Hebban Crew 9 reacties
Arne Dahl staat garant voor kwalitatieve spanning en heeft deze eer al meerdere keren getoond met succesvolle thrillerreeksen. Onlangs begon de prijswinnende auteur met nieuwe seriepersonages die het begin van een nieuwe reeks betekenen. Op Hebban lees je nu meer over 'Achterland', het tweede deel met Sam Berger en Molly Blom in de hoofdrol.

Je kent deze Zweedse auteur misschien wel van zijn succesvolle Opcop-reeks over een geheime Europese politie-eenheid of het A-team waarin seriepersonages Paul Hjelm en Kerstin Holm misdaden in Zweden oplosten. Met nieuwe boeken scoort Dahl standaard een notering in de top 5 van bestsellerlijsten in Scandinavië en Duitsland. Nu is de auteur toe aan een nieuw begin samen met seriepersonages Sam Berger en Molly Blom.

Sam Berger is een politie-rechercheur in Stockholm en maakt door een zaak op onverwachte wijze kennis met Molly Blom, een onderzoekster van de geheime veiligheidsdienst SÄPO, ook werkzaam geweest als infiltrant. Ze besluiten hun krachten te bundelen om een bloeddorstige seriemoordenaar tot stoppen te brengen Met de uiterst spannende cliffhanger van het eerste deel Grensgebieden kon het ook niet anders dan dat dit verhaal een vervolg zou krijgen.

In Achterland pakken we de draad van het eerste deel meteen weer op. Sam Berger opent zijn ogen, en alles om hem heen is wit. Even duizelt het hem. Waar is hij? Dan ziet hij in elk geval één bekend gezicht: Molly Blom. Molly en Sam zijn allebei op de vlucht voor de Zweedse geheime dienst én de politie. En ondertussen moeten ze ook nog een moord oplossen. Een moord die ze weer op het spoor van een van Sams eerste zaken brengt. Is de juiste persoon toen ingerekend? 

En voor de fans is er goed nieuws; voorjaar 2019 verschijnt het derde deel van de trilogie, getiteld Middenwater.

Op Hebban lees je nu een fragment uit Achterland:

Naar de Sneak Preview


Grensgebieden en Achterland zijn allebei verschenen bij uitgeverij De Geus. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Ben je fan van Arne Dahl of lijkt Achterland je een bloedstollende thriller? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van deze thriller. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie en doe mee!

Auteursfoto in header: Sara Arnald, aangeleverd door uitgeverij De Geus.Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zweedse crime op zijn best met Arne Dahl

 

Gerelateerd

Over

Arne Dahl

Arne Dahl

Lange tijd was onduidelijk wie er achter het pseudoniem Arne Dahl schuilging. Na...

Gesponsorde boeken