Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Antoinette Kalkman Auteur

Hebban-auteur


38 lezers volgen deze auteur

Antoinette Kalkman

Hoi! Ik ben Antoinette Kalkman. Uit het bouwjaar 1964. Moeder, ondernemer, marketeer en schrijver, in willekeurige volgorde. In mijn jeugd wilde ik journalist worden en volgde ik met enige regelmaat de debatten in de tweede kamer vanaf de publieke tribune. Na een aantal omzwervingen in de advocatuur, chemie en modebranche kwam ik ruim 20 jaar geleden per ongeluk terecht in de financiële sector. Daar heb ik twee bedrijven grootgebracht die ik recent heb verkocht. In de financiële wereld schreef ik veel columns in diverse vakbladen. In 2013 schreef ik Schuld & Boete, een jubileumboek met 19 geromantiseerde verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de financiële praktijk. Na diverse schrijfopleidingen gevolgd te hebben, waaronder de Schrijversacademie en de Masterclass van de Querido Academie ben ik in 2018 gestart met eigen schrijfopleiding op maat met Marelle Boersma. Binnen deze ThrillerAcademie hou ik me bezig met personal branding en boekmarketing. In november 2018 verscheen Paal 15, een bundel verhalen over de Waddeneilanden, dat binnen een maand een tweede druk kreeg en waarvoor ik het titelverhaal schreef. Als onderdeel van de Schrijfjuffers blog ik sinds 2019 over de dromen en dwalingen van het schrijverschap. Op 11 mei 2019 werd de psychologische thriller Bonuszoon gelanceerd bij Godijn Publishing. Loek Peters (acteur en beter bekend als Berry uit Penoza) schreef op de achterflap: 'Antoinette schrijft zo levensecht dat je het gevoel hebt zelf aanwezig te zijn in dit beklemmende verhaal. Een boek dat je in een ruk wilt uitlezen.' Ik ben getrouwd met Marten en samen runnen we ons chaotische samengestelde gezin met vier dochters, twee geiten en twee honden in een voormalig plantagehuis aan de rand van een natuurgebied tussen Rhenen en Amerongen. Bonuszoon speelt zich af in deze regio. regio.

Nieuwste boek

Waar verstop ik het lijk - Antoinette Kalkman Alexander Olbrechts ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Antoinette Kalkman


Challenges

2020

(0%)