Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Schrijfwedstrijden

In 2019 is Hebban.nl begonnen met het regelmatig organiseren van schrijfwedstrijden. Eerst een paar kleine, ter gelegenheid van o.a. de Debuutweken en in het kader van het Thrillermagazine en vanaf 2020 ook grote, zoals de Harland Awards en Zilveren Strop. Vanaf 2023 zijn er drie grote, jaarlijkse schrijfwedstrijden: de Harland Prijs voor speculatieve verhalen, de Goeken Prijs voor spannende verhalen en de Renate Dorrestein Prijs voor literaire verhalen.

Van alle grote en de meeste kleine schrijfwedstrijden wordt een bundel met de beste verhalen samengesteld. Die bundels vind je allemaal onder dit profiel. Daarnaast geeft Hebban.nl regelmatig ebundels met thematische verhalen uit. Die vind je onder het profiel Hebban uitgave.

Nieuwste boek

Noodweer en andere winnende verhalen - Hebban Schrijfwedstrijden Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken