Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jacqueline van Zwieteren Auteur

Hebban-auteur


5 lezers volgen deze auteur

Jacqueline Van Zwieteren

Wat ik het liefst doe? Het stimuleren van mensen om verhalen te vertellen, te schrijven, te delen. Dit doe ik met mijn schrijfbedrijf Het Verhaal Achter. Verhalen werken verbindend. Ik ben geïnteresseerd in de verhalen van anderen. De verhalen van anderen zijn leerzaam en verrijken mijn leven. Ze leren mij relativeren en met een andere blik naar de wereld kijken. Bij het ontstaan van verhalen is er blijdschap, trots, herkenning en soms ook erkenning. Dan ben ik van betekenis voor iemand geweest en dat voelt goed. Mijn naam is Jacqueline van Zwieteren. Ik ben getrouwd en moeder van vier zonen. In augustus 2022 is mijn debuutroman uitgekomen. Het proces van research, sparren, schrijven en herschrijven is o.a. te lezen in mijn blogartikelen op Hebban. Zand in mijn ogen is een realistisch en vooral menselijk verhaal van alle tijden. Over verlies, misstappen en angst, maar ook over liefde en overleven. Ik heb mij laten inspireren door de levensverhalen van mijn grootouders, die in de eerste helft van de 20e eeuw – in tijden van een oorlog, een crisis en weer een oorlog – moesten leven met de levenslange, negatieve gevolgen van een ontwrichte jeugd.

Nieuwste boek

Zand in mijn ogen - Jacqueline Van Zwieteren Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Updates van Jacqueline Van Zwieteren

  Meer updates

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Jacqueline Van Zwieteren


Challenges

2022

(92%)

2023

(67%)