Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kami Garcia

Spots 2 beschrijving bewerken

Kami Garcia (1972) is een Amerikaanse schrijfster. Ze groeide op in Washington D.C., waar ze opvoedkunde studeerde en een tijdlang lesgaf. Later verhuisde ze naar Los Angeles. Ze is vooral bekend van de Caster Chronicle-serie, die ze samen met vriendin en co-auteur Margaret Stohl schreef. Deel één in de reeks, Beautiful Creatures, werd een enorme hit. Het boek stond in de New York Times Bestseller List, verscheen in 28 talen en werd in 39 landen uitgebracht. De film 'Beautiful Creatures', een romantische fantasy, kwam in 2013 uit en heeft onder anderen Jeremy Irons, Viola Davis en Emma Thompson als bekendse acteurs. De serie bestaat inmiddels uit vier delen en een novelle. In 2013 verscheen Garcia's eerste soloroman Unbreakable, vertaald als Onbreekbaar.

Nieuwste boek

Door lezers

Liefde voor YA / YA-alfabet: B
08 januari 2018 7 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken