Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kim Houtkamp

Kim (1986) is geboren en opgegroeid in Brabant. Ze is dol op het landschap en de geschiedenis van de groene provincie en doolt er graag rond met haar trouwe viervoeter. Tijdens deze wandelingen, neemt haar fantasie de vrije loop. De vaste routine is dan ook: Wandelen – laptop opstarten – typen.

Al vanaf het moment dat ze leerde lezen en schrijven, is ze gefascineerd door verhalen, in alle vormen. Kim’s grootste hobby is lezen. Geen enkel boek is veilig. Daarnaast lijdt ze aan een tv-serieverslaving en is een avondje naar de bioscoop haar favoriete uitstapje.

Haar andere grote hobby’s zijn streamen, gamen, Dungeons & Dragons spelen met vrienden en haar favoriete BookTubers volgen. En schrijven natuurlijk. Heel veel schrijven.

De Spiegelkinderen serie – waarvan Spiegelwoud het eerste deel is – is het resultaat van jarenlang beginnen met schrijven, feedback vragen, herschrijven, schrappen en weer overnieuw beginnen. In 2013 besloot Kim dat ze het eindelijk aandurfde om met haar verzinsels op iemand af te stappen die geen familie van haar is. Toen de reactie positief was en de feedback lovend, raakte ze gemotiveerd en vastberaden om haar kansen te wagen als schrijfster.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken