Nick Arnold

beschrijving bewerken

Nick Arnold is geboren in 1964 in Engeland. Hij schrijft al van jongs af aan kinderboeken en verhalen. Toen hij klein was schreef hij al over waanzinnige onderwerpen – hoe gruwelijker, hoe beter. Hij is dus totaal niet veranderd!

Nicks eerste lesboeken verschenen toen hij op de Universiteit van Londen werkte aan een lesproject voor kinderen over de natuur. Na deze lesboeken schreef hij artikelen voor allerlei bladen. Op een dag kreeg Nick een briljant idee. Hij zei bij zichzelf: ‘Als ik krantenartikelen kan schrijven, kan ik ook boeken schrijven voor andere uitgevers.’ Brutaal stapte hij met z’n ideeën naar de belangrijkste uitgeverijen in Engeland. En sommige vroegen hem om kinderboeken voor ze te schrijven.

Inmiddels is Nick de tel kwijt van het aantal kinderboeken dat hij heeft geschreven (hij kan trouwens helemaal niet zo goed tellen).

Als Nick geen waanzinnige boeken schrijft, geeft hij les aan volwassenen. Zijn hobby’s zijn fietsen, eten (pizza!) en moppen verzinnen.

Laatste bewerking door Uitgeverij Kluitman op 17/04/2018
Rapporteer deze bijdrage aan de redactie

Nieuwste boek

De waanzinnige wetenschap over jou - Nick Arnold Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken