Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Xenia Kasper Auteur

Hebban-auteur


51 lezers volgen deze auteur

Xenia Kasper

Artikelen 7

Xenia Kasper (1960) is een Nederlandse auteur. Daarnaast is ze manager en persagent van bekende entertainers, waaronder Linda de Mol, Bridget Maasland en Yolanthe Sneijder-Cabau. Kasper is van Duitse komaf, maar woont en werkt al jarenlang in Nederland.

In 2007 debuteerde ze succesvol met 38 ½, 1 man & 2 minnaar, een chicklitroman over de zussen Andrea en Susa. Een jaar later verscheen het vervolg, 32ºC, 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man. In 2011 leverde Kasper een bijdrage aan de spannende verhalenbundel Wintercrime. Haar eerste volledige thriller, Chimaera - moord met twee gezichten, verscheen in hetzelfde jaar en heeft de haar niet onbekende televisiewereld als decor. Het boek belandde al snel in de bestsellerlijst Top 60. Daarna verschenen de thrillers Ongeremd  (2012) en Nemesis  (2014), waarin we kennismaken met misdaadjournalist Maja, een vrouwelijke versie van Peter R. de Vries. 

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Xenia Kasper