Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dennis Rijnvis

Artikelen 1 beschrijving bewerken

Dennis Rijnvis (1980) is een Nederlandse schrijver en tevens een bekende freelance (wetenschaps)journalist. Hij is bekend van zijn artikelen in onder meer de Volkskrant, nrc.next, Quest, KIJK, InterMediair en op Nu.nl.

Een aantal verhalen van zijn hand verschenen eerder in het Rotterdamse literaire tijdschrift Passionate Magazine en het Vlaamse literaire tijdschrift De Brakke Hond. Bij het laatstgenoemde medium won Rijnvis de verhalenwedstrijd 2009 met De verdwijning van Meneer Lucasie.  De Brakke Hond zei er onder meer dit over: “Het verhaal durft hoog en literair in te zetten en komt er ook mee weg.” 

In 2012 debuteerde Rijnvis met zijn eerste volledige boek: Savelsbos, een psychologische thriller over vier vrienden die in hun jeugd verantwoordelijk zijn gehouden voor de verdwijning van een meisje, maar zelf volhouden onschuldig te zijn. Het boek werd genomineerd voor de Schaduwprijs. 

Nieuwste boek

Meer over Dennis Rijnvis

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken