Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Johan Klein Haneveld Auteur

Hebban-auteur


89 lezers volgen deze auteur

Johan Klein Haneveld

Artikelen 1 Spots 20

Ik ben fanatiek lezer van jongs af aan, fan van SF en fantasy, en zelf ook schrijver. Van mij verschenen ondertussen vierentwintig boeken, waaronder de space opera 'De zwarte schim' en het eerste deel van 'Het Castlefestmysterie': 'De zaak van het eeuwige festival'. Ik stelde voor uitgeverij Macc twee bundels samen, 'Voorbij de storm' en 'De bar met de duizend deuren'. In 2023 verschijnen van mijn hand onder andere een nieuwe verhalenbundel, getiteld 'De laatste verkenner' en een door mij samengestelde bundel over klimaatverandering, 'Welkom in de broeikaswereld'. Mijn korte verhalen verschenen in de Ganymedes-bundels, EdgeZero en de '... in de polder'-serie en in tijdschriften als Fantastische Vertellingen, HSF en SF Terra. Ik ben vaste recensent van Nederlandstalige genreboeken voor Fantastische Vertellingen. Naast het schrijven werk ik als eindredacteur bij het Tijdschrift voor Diergeneeskunde en ik woon met mijn vrouw in Delft.

Nieuwste boek

Verhalen vertellers 6 - Theo Barkel Martijn Kregting ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Johan Klein Haneveld

Sneak Preview: Acmala (met giveaway)
14 oktober 2018 1 reactie
  Meer artikelen

Door lezers

Nederfantasy Café / Overzicht Nederfantasy
20 oktober 2019 30 reacties
Scifi & Fantasy Club / Week van het Korte Verhaal: Bundeldebuten
19 februari 2019 5 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Johan Klein Haneveld