Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ronald van Assen Auteur

Hebban-auteur


42 lezers volgen deze auteur

Ronald van Assen

Ronald van Assen (Delft, 1971) begint op zijn veertigste, na een moeilijke periode in zijn leven, met schrijven. In eerste instantie schrijft hij op therapeutische basis, maar het schrijven geeft hem zoveel voldoening dat hij ermee doorgaat. Hij heeft binnen een paar jaar een indrukwekkend oeuvre opgebouwd van tientallen boeken en verhalenbundels. Met enkele verhalen wint hij prijzen. Behalve schrijven werkt hij ook mee aan (lees)redacties, manuscript beoordeling en is hij jurylid van verschillende schrijfwedstrijden. Ronald woont met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Naast het schrijven doet hij het huishouden, is hij ambassadeur van de organisatie “MIND”, voorlichter bij “Stichting Kernkracht” en columnist bij "Editie Groene Hart".

Nieuwste boek

De schaduw van Laela - Ronald van Assen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Ronald van Assen


Gesponsorde boeken