Sander Verheijen Hebban Crew


865 lezers volgen deze auteur

Sander Verheijen

Artikelen 5 Gespot 6 Spots 5

Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op. In 2005 verkocht hij de site en werd hij als acquirerend redacteur bij uitgeverij Unieboek verantwoordelijk voor het thrillerfonds. In 2010 keerde Verheijen terug als hoofdredacteur bij Crimezone. Samen met Kim Moelands maakte Verheijen twee naslagwerken over het thrillergenre: Crimezone (2005, Ambo|Anthos) en Crimezone 2006 (2006, Uitgeverij Unieboek). 

Onder de naam twelph.com ontwerpt hij o.a. boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen en verzorgt hij de vormgeving van Hebban.

In november 2017 verschijnt Ik kan er nét niet bij, een boek over zijn eerste jaren als vader van een bijzondere tweeling. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme. Verheijen vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden. ‘Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.’

Verheijen schreef de afgelopen jaren een aantal blogs over dit onderwerp op www.twelph.com.

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Persoonlijke boekenplank van Sander Verheijen


De Hebban 1000

Challenges

2016

(84%)

2017

(27%)

2018

(127%)

2019

(7%)