Sander Verheijen Hebban Crew


744 lezers volgen deze auteur

Sander Verheijen

Artikelen 3 Spots 2

Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl. Na jaren gewerkt te hebben als marketing- en communicatieprofessional bij o.a. Siemens en de ANWB, richtte hij in 2002 thrillersite Crimezone.nl op. In 2005 verkocht hij de site en werd hij als acquirerend redacteur bij uitgeverij Unieboek verantwoordelijk voor het thrillerfonds. In 2010 keerde Verheijen terug als hoofdredacteur bij Crimezone. Samen met Kim Moelands maakte Verheijen twee naslagwerken over het thrillergenre: Crimezone (2005, Ambo|Anthos) en Crimezone 2006 (2006, Uitgeverij Unieboek). 

Onder de naam twelph.com ontwerpt hij o.a. boekomslagen voor een groot aantal Nederlandse uitgeverijen en verzorgt hij de vormgeving van Hebban.

In november 2017 verschijnt Ik kan er nét niet bij, een boek over zijn eerste jaren als vader van een bijzondere tweeling. De een werd geboren met een zware hersenbeschadiging, de ander heeft autisme. Verheijen vertelt openhartig en zonder zichzelf te sparen over zijn persoonlijke ontdekkingstocht naar het vaderschap, over de tegenslagen die zijn jonge gezin treffen, over de toekomstdromen die in duigen vallen, maar ook over hoe ze knokken en relativeren en bovenal hoop houden. ‘Elke strohalm is er één. Elke strohalm is van ons.’

Verheijen schreef de afgelopen jaren een aantal blogs over dit onderwerp op www.twelph.com.

Sander Verheijen is een Hebban-auteur

Beste boek

Updates van Sander Verheijen

Man o man
09 september 2017 8 likes
Boek
17 juni 2017 5 likes
  Meer updates

Meer over Sander Verheijen

Persoonlijke boekenplank van Sander Verheijen


Challenges

2016

(84%)

2017

(27%)