Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thirza Meta

Artikelen 1 Spots 1

Thirza Meta (1974) is een Vlaamse auteur in het fantasygenre voor kinderen en young adults.

In 2008 debuteerde ze met Wortelboom, het eerste deel van het groots opgezette fantasy-epos Zeríans Vloek, een verhaal waarvoor ze al op vijftienjarige leeftijd het idee kreeg. Met Isangraille, het vierde deel, kwam een einde aan een verhaal dat lezers al een aantal jaren in de greep hield. Naast haar schrijfwerk was Meta vijf jaar redactielid van het korteverhalenblad Pure Fantasy en leidde ze workshops op het forum van dat blad. Vanaf 2011 begon ze met haar columns voor het online magazine Banger Sisters. In 2012 ging ze als redacteur aan de slag bij Uitgeverij Zilverspoor/Zilverbron.

Meta's fantasyverhalen verschenen in de tijdschriften Pure Fantasy en OpSpraak. In 2014 publiceerde ze zowel een novelle (Kerkhofliefde als een verhalenbundel (De vleermuis, de windheks en de nimf ).

 

Nieuwste boek

Verhalenbundel: De Vleermuis, De Windheks en De Nimf - Thirza Meta Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Thirza Meta

  Meer artikelen

Door lezers

Scifi & Fantasy Club / Scifi/Fantasy en de challenge: Nederlandse en Vlaamse debuten
23 november 2018 23 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken