Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Johanna Lime Auteur

Blogpost: Johanna Lime

1 - De teller staat op de een - geen maand meer

22-08-2015 door Johanna Lime 6 reacties
Geplaatst 22 augustus 2015
42588d2eae1dfa32309d85a3ecfd0721.jpg

Het komt nu wel erg dichtbij!We zijn samen met onze redactrice Cocky van Dijk hard aan het werk om de laatste hand te leggen aan onze debuutroman SHIMMENSCHUW. Op 19 en 20 september, op de Elfia in Arcen, zal hij worden uitgebracht bij UITGEVERIJ ZILVERBRON. Dat is voor ons maar ook voor jullie als lezers geweldig goed nieuws. 

We zijn alweer over de helft met een laatste controle van ons werk en hebben hier en daar nog wat komma’s verwijderd, woorden anders geplaatst in de tekst, kleine stukjes uit zinnen geschrapt en soms iets net wat anders opgeschreven. Het is nu echt alleen maar de puntjes op de i zetten en als we de laatste tien hoofdstukken ook gedaan hebben, ligt ons hele manuscript bij de woordredactie. Het wordt een geweldig spannend en grappig boek en we zijn heel trots op hoe het verhaal uiteindelijk wordt. We hebben een flaptekst geschreven en in de komende weken wordt de woordredactie gedaan en dan wordt ons boek gezet. We krijgen de zetproef toegestuurd en moeten die nakijken en dan kan onze debuutroman eindelijk gedrukt worden. Toch nog sneller dan verwacht. Het is allemaal vreselijk spannend en we gaan nadenken over hoe we ons boek gaan promoten nadat we het met de Zilverfamilie op de Elfia hebben gepresenteerd. Komen jullie ons opzoeken in de tenten van Zilverspoor?  
5133d95d3bdad0d52508ab476bc4935f.jpg
Tekening: Kamilia en de geest van de groene draak. 

Nu nog minder dan een maand te gaan. Geduldig wachten loont!

Groeten van Johanna Lime. 

Reacties op: 1 - De teller staat op de een - geen maand meer