Blogpost: Madelon

10 spannende boeken

Lezen begon bij mij allemaal met spannende boeken. Toen ik klein was verslond ik Paul van Loon, de Kippenvelreeks en allerlei nare psychologische kinderthrillers en -horrors. Toen ik naar de middelbare school ging begon ik aan de thrillers voor volwassenen, maar de thriller verdween naar de achtergrond toen ik de literaire roman ontdekte. De laatste jaren heb ik de thriller weer een beetje herontdekt en probeer ik er toch wel iedere maand eentje te lezen of te luisteren. Het heerlijkste is natuurlijk lezen voor het slapen gaan en dan niet durven gaan slapen omdat het verhaal veel te spannend is. Ik moet wel zeggen dat dat nog maar zelden voorkomt, maar af en toe krijg ik nog wel kippenvel van wat ik lees. In dit lijstje staan zowel volbloed thrillers als romans, maar ze hebben gemeen dat ik ze allemaal verslonden heb.Lees verder op mijn site

Reacties op: 10 spannende boeken

American Psycho - Bret Easton Ellis Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken