Blogpost: NastassjaSnelting

2016 - Een nieuw begin

Via 9GAG kwam er een plaatje voorbij van een Reading Challenge van PopSugar. Op de een of andere manier trok dat mijn aandacht. Maar ja, dat was gericht op de Amerikaanse markt. Dus ging ik op zoek naar een Nederlandse versie. Die vond ik. Hier, bij Hebban.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik nog nooit van Hebban had gehoord en dat ik nu eigenlijk nog steeds niet zo goed weet wat Hebban precies is/doet, maar daar verdiep ik me nog wel in.

Als kind verslond ik boeken. Carry Slee was mijn favoriet. Ik heb toen werkelijk alles gelezen wat die vrouw schreef, heerlijk! Inmiddels, heel wat jaren later lees ik bijna nooit meer. Eigenlijk maar 1x per jaar als de nieuwe Karin Slaughter uitkomt. Dan lees ik ongeveer een weekje en dan is het boek uit en ben ik er weer klaar mee. Ergens vind ik dat erg. In de 'drukke' maatschappij van vandaag merk ik dat ik mezelf niet meer de tijd gun om eens lekker op de bank te kruipen met een goed (of slecht want dat gebeurd ook nog wel eens) boek en er dan na een paar uur achter te komen dat ik eigenlijk al aan het eten had moeten beginnen of te laat ben voor een afspraak. Nou moet ik ook zeggen dat ik denk dat dat niet snel meer zal gebeuren, aangezien er een peuter rondrent in huis die super goed zichzelf kan vermaken, maar toch ook de nodige aandacht wil van mama. 

Toch wil ik wat meer gaan lezen en vind dit een mooie stok achter de deur. 50 boeken in 52 weken, ik denk niet dat ik het ga halen, maar wil het wel echt gaan proberen! Al kom ik maar op de helft, dan heb ik mijn doel eigenlijk al bereikt. Natuurlijk leggen we de lat hoog: we gaan voor de 50! :)

Reacties op: 2016 - Een nieuw begin

Gesponsorde boeken