Blogpost: Muldertjem

2e boek is in aantocht!

November 2017 kwam mijn allereerste zelfgeschreven boek uit! Supertrots natuurlijk en o zo leuke reacties...Hebben we het over mijn boek??Ja we hebben het over mijn boek.. Ok, nou wil ik jullie ook graag kenis laten maken met mijn boek en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mijn andere lezers. Natuurlijk sta ik open voor opbouwende kritiek, want een boek kan altijd beter toch? Mijn boek: Oude LIefde Roest Niet(of soms wel), is een feelgood roman, een chicklit. Leest vlot weg maar is niet overdreven dik. 146 pagina's. Mijn 2e boek wordt aanzienlijk dikker, want een reactie van een van mijn lezers was het boek had wel wat dikker gemogen, jammer dat het zo snel uit is.. Dus daar gaan we aan werken. Ik houd jullie op de hoogte en kijk gerust bij mijn auteurspagina, daar kun je ook een stukje uit mijn boek lezen. Met een vrolijke lezersgroet, liefs, Minke

Reacties op: 2e boek is in aantocht!

Oude liefde roest niet (of soms wel?) - Minke Mulder-Hiemstra Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken