Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

3-woorden-verhaal: Marathon/ Lijster/ Hik

Jaaa, daar is-ie dan! Het 3-woorden-verhaal gebaseerd op de woorden marathon, lijster en hik. Veel leesplezier! 

Marathon × Lijster × Hik  
De fruitschaal schokte heen en weer. Vogels vlogen af en aan en pikten de laatste druiven eraf. Het leek een marathon van af- en aanvliegende vogels. Spontaan groeiden er weer nieuwe vruchten aan de kaalgeplukte takjes.

Lydia schaamde zich dat ze was vergeten de eeuwigvullende fruitschaal binnen te zetten. De vogels vonden het natuurlijk niet erg. Ze veranderde zichzelf in een lijster en vloog erheen, met de bedoeling naast de schaal in haar mensengedaante te veranderen, maar de zoete geur van druiven leidde haar af. Haar dierlijke instinct was te sterk. Ze joeg twee mussen opzij, landde pontificaal midden in de fruitschaal en at haar buik vol.

Toen ze eindelijk van de tuintafel hupste, tolde de wereld. Wat was er aan de hand? Lydia stortte op de grond neer en veranderde in een mens.

Meteen begreep ze het probleem. Ze lachte, ondanks haar hoofdpijn. Dat had Bacchus zeker weer gedaan. De druiven waren aan het gisten! Ze likte over haar lippen en plukte er snel nog wat. Ze kreeg er de hik van, maar at toch verder. Dit was veel te lekker.

Lees verder op mijn site

Reacties op: 3-woorden-verhaal: Marathon/ Lijster/ Hik

Gesponsorde boeken