Bronja Hoffschlag Auteur

Blogpost: Bronja Hoffschlag

50 Jaar 'Paul Is Dood'

Oktober is de Maand van de Geschiedenis. Tevens is het dit jaar 50 jaar geleden dat deze complottheorie de wereld op zijn kop zette: Paul Is Dood. Daarom is mijn roman 'P.I.D.' nu tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €14,99!

"1967. Nadat de achttienjarige Thomas Fremont een nieuwe foto van de Beatles ziet, raakt hij ervan overtuigd dat Paul McCartney om het leven is gekomen en vervangen door een bedrieger. Met ieder album dat verschijnt stapelen de aanwijzingen die hij ontdekt in de covers en liedteksten zich op, maar niemand hoort of ziet wat voor Thomas zo overduidelijk is. Hij besluit de waarheid aan het licht te brengen, een keuze met verstrekkende gevolgen.
1999. Beth denkt nog vaak terug aan de nacht, waarop haar enige zoon verdween. Thomas kwam nooit meer thuis. Dertig jaar heeft ze berust in het feit dat ze hem nooit meer zal zien, totdat ze in een kastje van haar man, Robert, een stapel documenten vindt en ontdekt wat Robert al die jaren angstvallig voor haar heeft verzwegen. Beth neemt een beslissing: ze moet en zal haar zoon terugzien. Hoe dan ook.
Een ontroerende en volstrekt originele roman over verschillende vormen van eenzaamheid en de kracht van onwaarschijnlijke vriendschappen, waarin feiten naadloos worden verweven met fictie."

Mijn liefde voor geschiedenis dank ik aan mijn leraar op de middelbare school. Twee jaar geleden schreef ik een blog over deze zeer bijzondere man: De Verteller Zwijgt

Reacties op: 50 Jaar 'Paul Is Dood'

P.I.D. - Bronja Hoffschlag Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken