Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Aan alles komt een eind

Helaas bleek het combineren van werk, andere verplichtingen en mijn schrijfgerelateerde activiteiten erg lastig. Daarom heb ik tot mijn spijt moeten besluiten om met het e.e.a. te stoppen/ over te dragen aan anderen.
Het paradoxale is dat het tegelijkertijd ook als een opluchting voelt. Voor wie nu in paniek denkt: ze stopt toch niet met schrijven?! Nee, natuurlijk niet. Ik blijf gewoon verhalen schrijven en ook kun je iedere dinsdag op deze site een nieuwe blog vinden.
Wel heb ik besloten om niet meer mee te doen aan de klimaatbundel Voorbij de storm, een verhalenbundel waarin fanatsy- en sciencefictionauteurs hun kijk op klimaatverandering geven. Niet omdat ik hier niet meer achter sta, maar omdat het me gewoon te veel werd. Gelukkig had organisator Johan Klein Haneveld al een auteur op de reservelijst staan.
Ander slecht nieuws is dat ik meedeed aan dichtwedstrijd “Het vrije lied“, maar niet bij de winnaars zit. Ook mijn deelname aan de Limnisa kortverhaalwedstrijd leverde niets op. Vanaf deze plaats wil ik iedereen die wel gewonnen heeft, van harte feliciteren! Voor mij was het in ieder geval leuk om mee te doen.
Ik ga in ieder geval genieten van de zomer en waarschijnlijk doe ik mee aan de fantasy/ sciencefiction verhalenwedstrijd “Zonderlingen” van Godijn Publishing. Ook overweeg ik mee te doen aan de verhalenwedstrijd “Dansende olifanten op het ijs” van dezelfde uitgeverij.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Aan alles komt een eind

Gesponsorde boeken