Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Aankondiging nieuwe publicaties van Pen Stewart tijdens het interview met Tom De Cock in de Boekenmarathon.

Beste lezers,
Wat is 2020 me al een jaar geweest. Op zijn zachtst gezegd een achtbaan met veel bochtenwerk, hoogtepunten en dieptepunten.
Bovenal hoop ik dat jullie allemaal nog gezond zijn!
Ook voor mij was het de afgelopen maanden niet makkelijk, maar er waren gelukkig ook lichtpuntjes, en daar wil ik het in deze donkere dagen met jullie over hebben.
Zoals zowat alle auteurs zag ik de afgelopen maanden alle promotionele activiteiten kelderen. Lezingen werden geannuleerd, beurzen eveneens.
Tegelijkertijd gebeurden er een pak spannende dingen. Zo mocht ik niet één, maar twee contracten tekenen voor nieuwe publicaties bij de mooie en dynamische Vlaamse uitgeverij "Hamley Books". En daarnaast werk ik samen met Jasper Polane (Quasis Uitgevers in Nederland) aan een prequel van Wintercode.
Lezers kunnen zich dus in de komende twee jaar verheugen op drie nieuwe boeken, en daar ben ik zelf ook heel gelukkig mee.
Als kers op de taart mocht ik daarover (en over Fantasy in Vlaanderen) gaan vertellen in Antwerp Expo, tijdens de Boekenmarathon, de vervangversie van de Antwerpse boekenbeurs. In tien dagen interviewde Tom De Cock 300 auteurs! Sommigen via digitale verbinding, anderen live.
Via deze link kun je mijn interview bekijken. Je moet wel even een account bij de VRT aanmaken.

Ben je nu helemaal nieuwsgierig geworden naar Wintercode? Je kan het boek gesigneerd bestellen via de webshop van mijn website. Leuk om zelf te lezen, én leuk om cadeau te geven!

Veel kijkplezier,
Pen

Lees verder op mijn site

Reacties op: Aankondiging nieuwe publicaties van Pen Stewart tijdens het interview met Tom De Cock in de Boekenmarathon.

Gesponsorde boeken