Blogpost: Aard Evert

Aard Evert las eens wat anders

in het kader van de april-actie "Lees eens wat anders" besloot ik mij daar ook eens aan te wagen. enkele maanden geleden was ik ook al buiten mijn comfort zone getreden door op advies van Debbie twee fantasyboeken te lezen.
Sander raadde mij aan "Moordenaar zonder gezicht"van Kevin Guilfoile te lezen.
Geen thriller, geen science fiction, maar iets ertussenin. Het thrillerelement is het moeizame zoeken naar een moordenaar; het sf-element is de belangrijke rol die gespeeld wordt door het klonen van mensen en de passie voor een computerspel Schaduwwereld, gebaseerd op "virtual reality". Beide futuristische elementen liggen dicht bij de moderne werkelijkheid en daarom waren ze voor mij goed te verteren.
Een spannend boek, waarbij de speurtocht wel erg lang duurt en het spel soms behoorlijk verwarrend is.
Blij dat ik het gelezen heb, Sander, bedankt voor de tip.
Met het voltooien van dit boek ben ik op de helft van mijn Challenge en pas op 1/3 van het jaar! Heel tevreden over mezelf.
De beurt is nu aan Nele Neuhaus : "Een onbeminde vrouw"

Reacties op: Aard Evert las eens wat anders

Gesponsorde boeken