Affaires, de Turks Fruit van deze tijd. Auteur

Blogpost: Affaires, de Turks Fruit van deze tijd.

Affaires en andere dingen die voorbij gaan. A true love story over het leven als zijn grootste geheim

Affaires is de spraakmakende, zinneprikkelende debuutroman van Coleta van Behoven
Non-Fictie "vermomd" als fictie, uit discretie en ter bescherming van de affaireman.

Een boek voor wie?
- Voor al diegene die een affaire beleefd hebben of er nog middenin zitten en dit met niemand kunnen delen.
- Voor een ieder die zijn erotische intelligentie á la Esther Perel ontdekken wil.
- Voor speelse mannen en vrouwen die hun mooie liefde met elkaar spannend willen houden.
- Voor inspiratie om Altijd SAMEN te Blijven Spelen en te voorkomen dat je ooit iemands grootste geheim wordt.
- Of gewoon een boek voor jou, omdat je van hartverscheurende, ontroerend mooie, spannende, erotische liefdesverhalen houdt.

A true love story over het leven van Eva Luna als iemands grootste geheim. Een liefdesverhaal over het ontstaan van de spagaat tussen lust, liefde en verraad, dat je in één adem uitleest.

TOEVAL BESTAAT. Je kan er zelfs mee in een affaire belanden en je soulmate ontmoeten. Wat doe je dan ? Jij zonder verwachtingen en niet op zoek en hij gelukkig getrouwd en nooit een andere vrouw geproefd.
Heel hard wegrennen ! Maar wat als het al te laat is? De vonk onvermijdelijk overgesprongen, voelbaar tot in iedere vezel van je lijf. Wat doe je dan? Wegwezen is het devies, voordat je met elkaar verbonden raakt, want weet dat een verbinding in deze situatie ooit ongelooflijk pijn gaat doen en nooit meer weg zal gaan, ondanks of dankzij het plezier en de passie in het spel dat ontstaat.
Wat ben je dan? Een echtbreker, zoals dat zo bijzonder genoemd wordt? Of gewoon een vrouw die haar soulmate ontmoet met een bedoeling? Welke, geen idee, dat zal blijken. En of het de bedoeling is of dat in dit leven of in een ander dient te zijn. Ook dat zal je ontdekken.
Wil je even al je oordelen opzij zetten? Dan neem ik je mee in het beleven van de spagaat die ontstaat tussen liefde en verraad in een Affaire met je soulmate. Vind je herkenning of erkenning van de gevoelens die ontstaan tussen de affaireman en zijn minnares. Beleef je de liefde, de passie, maar ook het verdriet om de ontkenning van je bestaan en andersom het gevoel van verraad dat bij de affaireman ontstaat. Verlies je jezelf in dit boek en ervaar je dat een Affaire met je soulmate zich in je hart grift en nooit, maar dan ook nooit meer overgaat. En bovenal beleef je dan dat er geen winnaars of verliezers zijn in een Affaire, maar alleen mannen en vrouwen die liefhebben !!!!!

De auteur van dit verhaal, Coleta van Bekhoven, staat niet op de omslag van het boek uit symboliek voor het niet (mogen) bestaan van de vrouw in een affaire.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Affaires en andere dingen die voorbij gaan. A true love story over het leven als zijn grootste geheim

Affaires - Coleta van Bekhoven Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken