Hilde Vandermeeren Auteur

Blogpost: Hilde Vandermeeren

Afscheid als jeugdauteur

Beste leesvrienden,

met 'Wolken boven Waterdorp' kondig ik mijn (voorlopig) afscheid aan van de kinder- en jeugdliteratuur om me volledig te kunnen richten op mijn werk als thrillerauteur.
Na 14 jaar schrijven, ruim 40 kinderboeken, vele nominaties voor de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen, 30 vertaalde titels en diverse literaire bekroningen in binnen- en buitenland, is het mooi geweest. Ik blik tevreden terug en ben iedereen dankbaar die me het beste uit mezelf liet halen: de uitgeverijen, de illustratoren, de lezers, de sympathisanten, het Vlaams Fonds voor de Letteren, de regionale pers die mij op de kaart zette,...
Dank allemaal en het is dus geen definitief afscheid, ik blijf als thrillerauteur in boekenland aanwezig. See you soon (bijvoorbeeld op de Boekenbeurs in Antwerpen!)

Graag tot ziens,

Hilde
40ab16696806af429bc0bf6a9fc5a87b.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Afscheid als jeugdauteur

Gesponsorde boeken