Blogpost: sven

afsluiten 2019/start 2019

02-01-2019 door sven 11 reacties
Eerst en vooral een gelukkig nieuwjaar gewenst aan al de mensen op hebban en zeker de personen achter de schermen die ervoor zorgen dat mijn leesjaar 2018 zo voorspoedig is verlopen.

Mijn challenge was in 2018 gestart met een doel van 10boeken die ik na enkele maanden heb opgetrokken naar 20.
Onverwachts kwam ik uit op 34boeken en nog 1gestart die ik als eerste gelezen boek zal plaatsen voor de challenge 2019.

Alsook was het mijn jaar van de eerste leesclub, het jaar van mijn eerste engelse boek en een jaar van lezen buiten mijn comfort zone.
Met boeken als Lam en De tafel van tarzan die ik vroeger met geen vinger ging aanraken en die mij tot mijn eigen verbazing goed bevallen zijn. Alsook het eerste jaar waarin ik een boek die me niet bevallen is dicht gedaan heb om er nooit meer naar om te kijken.
Door die paar grenzen te verleggen ligt er voor 2019 terug een grotere wereld van boeken klaar om mezelf in te verliezen.

Normaal doe ik niet aan voornemen bij een nieuw jaar maar, zou toch graag dit jaar proberen om mijn focus een beetje op series te leggen.
Heb nog al die ongelezen series staan dat ik het nu toch eens tijd vind om aan deze te beginnen.
Vorige week heb ik samen met mijn vrouwke mijn boekenkasten onder handen genomen om in 2019 toch beter te zien wat ik allemaal staan heb. Anderhalf uur met 2personen en een kleine 700boeken gesorteerd. Waarvan een 100tal die ik ga lezen en dan weg geven aan andere lezers die ik ken of in de ruilkast zal stoppen.

Zo is nu alles verdeelt in aan de linker kant fantasy en ya en aan de rechterkant de thrillers en aanverwanten. Alles gesorteerd op auteur en daardoor gezien hoeveel series ik nog ongelezen heb staan. Teveel om op 1jaar eigenlijk te kunnen lezen.
Daarom : De boekenstop van 2018 word min of meer doorgetrokken naar 2019. De min of meer staat erop dat ik wel boeken mag kopen die ik mankeer in een serie.

Iedereen nog een leuk nieuw leesjaar gewenst. 

Reacties op: afsluiten 2019/start 2019

Gesponsorde boeken