Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Albinisme, lovergirls en jongensprostitutie.......

Onderwerpen die je niet zo snel zal tegenkomen in een roman, maar in dit geval dus wel. Het zijn een paar van de maatschappelijk gevoelige thema's die ik benoem in 'Een gemakkelijke prooi', waarvan de meeste lezers niet eens weten dat deze onderwerpen bestaan. Dat is ook niet zo vreemd. Albinisme, donkere mensen waarbij het pigment van de huid is aangetast, komt niet zo vaak voor.
Over lovergirls durf ik te wedden dat er maar een handvol lezers zullen zijn die hier uberhaupt van gehoord hebben. En het laatste onderwerp?  Wie weet hoe groot het probleem is met vooral minderjarige jongens die tegen hun wil in de prostitutie terecht zijn gekomen?

Vanuit mijn vakgebied ben ik op de een of andere wijze hiermee in aanraking gekomen, en in navolging van mijn vorige roman 'De stilte van het water' heb ik deze ervaringen weer gebruikt en verwerkt in een bijzonder verhaal over twee totaal verschillende jongvolwassenen. Eigenlijk zijn het nog kinderen, op zoek naar liefde, genegenheid en een normaal bestaan. Zoals wij dat allemaal wel zouden willen.

Als alles volgens plan verloopt verschijnt eind volgende week 'Een gemakkelijke prooi'. Altijd weer een spannend moment om naar uit te kijken.

5e48b13d87767e40c430b5f70eeb0728.jpeg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Albinisme, lovergirls en jongensprostitutie.......

Een gemakkelijke prooi - Norman Jansen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken