Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Joop Liefaard

Alison Gaylin - in het donker

Alison Gaylin is een Amerikaanse journaliste die in diverse kranten en tijdschriften vooral over kunst en entertainment heeft geschreven. In 2005 debuteerde ze met de thriller Hide your eyes en met dat boek werd ze meteen genomineerd voor de prestigieuze Edgar Award. Met het boek En ze was (And she was) won ze in 2013 een Shamus Award. In Nederland zijn er tot nu toe drie boeken van haar verschenen. Harteloos, Schandaal en En ze was. Vooral door de laatste titel steeg haar bekendheid. De thriller waarin de hoofdrol is weggelegd voor Brenna Spector, werd goed ontvangen. Kort geleden verscheen bij uitgeverij De Boekerij deel twee in de Brenna Spector serie, In het donker. In de Verenigde Staten is Stay with me, deel drie van de serie inmiddels in de boekhandel verkrijgbaar.

Kan een vreemde je herinneringen delen? Dat is de vraag die Brenna Spector achtervolgt als ze de eerste video ziet van de vermiste webcam-girl Lula Belle. Naakt maar verborgen in de schaduw deelt de ‘performancekunstenaar’ haar diepste, intiemste geheimen met haar ­onzichtbare mannelijke publiek... geheimen die Brenna huiveringwekkend bekend voorkomen. Ervan overtuigd dat het vermiste meisje banden met haar zus heeft, neemt Brenna de zaak aan. In haar jacht op Lula Belle ontrafelt ze een web van obsessie, seks, schuld en moord. De zoektocht kan haar herenigen met haar familie – of kan haar het leven kosten.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Alison Gaylin - in het donker