Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Als pinguïns in de Maas zwemmen

Als schrijver moet je een beetje maf zijn. Als fantasyschrijver gaat dat nog een stapje verder. En als je eigenlijk gewoon graag je fantasyboek in de boekhandel ziet liggen ... roep de mannen in witte jassen maar! Wie wil er nu een fantasyboek van een onbekende auteur lezen? 

Een proeflezer van me vatte het onlangs zo samen: "Nieuwe fantasy is ongeveer net zo zeldzaam als een melding van een pinguïn in de Maas."

Natuurlijk hoop ik niet dat ik binnenkort pinguïns in de Maas zie zwemmen (dan is er óf iets heel vreemds met het klimaat aan de hand, óf ik ben echt doorgedraaid, dus liever niet). Daar ga ik niet op zitten wachten ;) Nee, in plaats daarvan ben ik bezig met het online plaatsen van een volledige fantasyroman. Gratis. Zonder inschrijving, spam-mails, verplicht account, of wat dan ook. Gewoon lekker lezen, vrijblijvend, zonder ergens aan vast te zitten. Waarom? Omdat ik niet de middelen heb om het zelf als papieren boek uit te geven. Als het verhaal helemaal online staat, maak ik er ook een eboek-versie van. Intussen vind ik het leuk als mensen kunnen genieten van een leuk verhaal.

Oh - en je weet het natuurlijk nooit, hè. Als je een pinguïn in de Maas ziet zwemmen - zeg het dan even ... 

d86533f5ce7bb2b59e7a2c838409a69c.jpg

Mocht je nou toevallig denken: Hé, vers leesvoer! Neem dan eens een kijkje: Gratis boek op mijn website

Lees verder op mijn site

Reacties op: Als pinguïns in de Maas zwemmen

Gesponsorde boeken