Blogpost: claudia_nic

Als we het doen, dan doen we het goed, toch ( boek 1 #hrc2016)?

Als ik dan toch al die boeken ga lezen voor de hebban reading challenge kan ik er ook nog wel een stukje over schrijven. Zeker aangezien ik net klaar ben met het lezen van mijn eerste boek. Neem een geit van Claudia de Breij trapt misschien wel veel open deuren in, maar toch kon ik er wel veel in herkennen ondanks een compleet gebrek aan kinderen die opgevoed moeten worden of een op handen zijnde echtscheiding. En er staan zeker een aantal wijsheden in die ik misschien wel in de praktijk ga brengen. Wie heeft er nou geen geit? En het kan zeker geen kwaad als ik do be do be do in 2016. En misschien dat ik toch maar eens probeer te speechen terwijl ik daar toch echt een hekel aan heb. De mooiste stukjes vond ik zelf de stukken die over vriendschap gaan. Echte vrienden, oude vrienden, vrienden van alle leeftijden. Heel mooi.

Dit was wel een lekker makkelijk boek om mee te beginnen, daarom lag hij ook al sinds Sinterklaas boven op de stapel om gelezen te worden. Het volgende boek zou eigenlijk de Jo Nesbo moeten worden die daar al veel langer ligt en waar ik al vier keer in begonnen ben. Maar ik gok dat het toch mijn nieuwste GRR Martin wordt, zeker aangezien ik net zag dat we nog wat langer mogen wachten op deel 6 van Game of Thrones. Ik heb al wat wisselende recenties gelezen over Windhaven, dus ik ben benieuwd wat ik ervan ga vinden

Reacties op: Als we het doen, dan doen we het goed, toch ( boek 1 #hrc2016)?

Gesponsorde boeken