Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Asverze blijft aangenaam verbazen

Ben je al een paar maanden druk aan het schrijven aan deel 2 van je fantasycyclus De Hypernachtserie, word je opeens heel aangenaam verrast door een late, maar heel fraaie lezersrecensie van deel 1, ‘Asverze’. 
Hier zijn een paar high lights:

"Asverze is geen verhaal dat je na het lezen zomaar even weglegt en waarover je niet meer nadenkt.”

Asverze laat zien hoe je als mens altijd trouw moet blijven aan de persoon die jij bent en dat niets of niemand daar iets over te vertellen heeft. Ik vind dat dat in dit boek heel erg sterk naar voren is gebracht en dat kan ik zeker heel erg waarderen.”

Als je eenmaal begonnen bent met lezen in dit boek, zul je het niet snel meer wegleggen. Ik raad het boek zeker weten aan, aan de fantasyliefhebbers. Erik heeft een hele eigen, vlotte manier van schrijven, die je al snel weet mee te trekken in de wereld van Asverze.”

Wil je de hele recensie lezen? Kijk dan hier: https://thebookdragonsnook.com/2020/04/03/review-asverze-erik-le-romancier/?fbclid=IwAR0jjZZUzbqMUiF-pBuAccNU_nZAQfXHKbpCIy4Y97E7Kg_YWm7E3iyGOQM.

Enne, ‘Asverze’ is overal in Nederland en België nog gewoon te koop als classic paperback, classy hardcover en handy e-book. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Asverze blijft aangenaam verbazen

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken