Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Asverze inspireert mensen! Hoor jij daar ook bij?

Ter aansporing en aankoopinspiratie 3 heel mooie highlights uit recensies van mijn laatste roman, ‘Asverze’. Omdat er altijd tijd is voor lekkere lectuur.
 
“De kracht van Asverze schuilt in de emoties en de confronterende stijl. Een goed verhaal betovert of raakt en dat doet dit verhaal zeker.”

“Dit boek bevat de perfecte ingrediënten voor een meesterwerk namelijk een goede verhaallijn, spanning, emoties. Het boek is zo boeiend dat ik niet meer kon stoppen met lezen. Binnen een paar uur had ik dit boek verslonden. Zeker een aanrader voor iedereen.”

Als je eenmaal begonnen bent met lezen in dit boek, zul je het niet snel meer wegleggen. Ik raad het boek zeker weten aan. Erik heeft een heel eigen, vlotte manier van schrijven, die je al snel weet mee te trekken in de wereld van Asverze.”

‘Asverze’, deel 1 uit mijn meeslepende fantasycyclus ‘De Hypernachtserie’ is overal in Nederland en België te koop als classic paperback, classy hardcover en handy e-book. 

En goed nieuws voor alle liefhebbers van de betere fantasy: ik ben druk doende met deel 2!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Asverze inspireert mensen! Hoor jij daar ook bij?

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken