Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Asverze volgens Sherry: een origineel meesterwerk

De grote hausse aan aandacht en publiciteit rondom mijn laatste boek ligt al een tijdje achter me. Logisch, tenslotte verscheen ‘Asverze’ op 1 november 2019 en zijn we dus weer dik 4 maanden verder. Zo nu en dan verschijnt er echter toch nog een review van ‘Asverze’. Zoals deze lezersrecensie waarvan ik heel erg vrolijk word:
“Dit boek is origineel”.

“Ik kon me in veel plekken inleven in Asverze.”

En de uitsmijter:
"Dit boek bevat de perfecte ingrediënten voor een meesterwerk namelijk een goede verhaallijn, spanning, emoties. Het boek is zo boeiend dat ik niet meer kon stoppen met lezen. Binnen een paar uur had ik dit boek verslonden. Zeker een aanrader voor iedereen.”

De hele recensie lees je hier: https://www.beautyandbooksmagazine.nl/books-2/recensie-asverze/#comments

Tip: ‘Asverze’ is overal te koop als e-boek, paperback en hardcover. In Nederland en in België. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Asverze volgens Sherry: een origineel meesterwerk

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken